Konferencijska liga: Zrinjski poražen u Mostaru od Legije

Nogometaši Zrinjskog odigrali su dobru utakmicu protiv Legije iz Varšave, ali je poljski klub imao više sreće i slavio pobjedu.

Nemanja Bibija je postigao jedini pogodak za Zrinjski protiv Legije (EPA)
Nemanja Bibija je postigao jedini pogodak za Zrinjski protiv Legije (EPA)

Nogometaši mostarskog Zrinjskog poraženi su u susretu 3. kola Konferencijske lige protiv Legije u Mostaru. Iako je Zrinjski poveo, na kraju je izgubio rezultatom 1:2.

Zrinjski je odigrao solidnu utakmicu, ali su gosti iz Poljske ipak imali više sreće i upisali pobjedu.

Nije bilo većih prilika na utakmici sve do 30. minute kada je eksplodirao stadion u Mostaru nakon što je Nemanja Bilbija zatresao mrežu gostiju.

Zrinjski je vodio samo tri minute, a onda je Slobodan Jakovljević pogodio sopstvenu mrežu za 1:1.

U 63. minuti susreta Kramer je postigao pogodak za 1:2. Sudije su signalizirale ofsajd, ali je nakon VAR intervencije pogodak ipak priznat, te su gosti iz Varšave upisali zasluženu pobjedu.

Nogometaši zagrebačkog Dinama upisali su novi poraz (EPA) (EPA)

Novi poraz Dinama

Nogometaši češke Viktorije iz Plzena pobijedili su 1:0 Dinamo u Zagrebu u meču trećeg kola grupe C Konferencijske lige, prenosi Hina.

Utakmica je odlučena u 69. minuti, a jedini pogodak postignut je iz jedanaesterca. Strijelac za goste bio je Tomaš Chory.

Kroz cijelu utakmicu prave akcije i prilike su bile rijetkost, a u prvom poluvremenu Dinamo je dva puta opasno zaprijetio iz slobodnih udaraca. U oba slučaja izvođač je bio Marko Bulat, ali je 26. minuti pogodio stativu, a u 44. minuti prečku.

U drugom susretu grupe C kazahstanska Astana je slavila u Prištini protiv Ballkanija 2:1. Strijelci su za Astanu bili Hovhanisjan u sedmoj i Beisebekov u 23. minuti, dok je jedini strijelac za domaćina bio Kuč u osmoj minuti.

Izvor: Al Jazeera i agencije