Vladimir Bobetić

Vladimir Bobetić je bivši novinar Al Jazeere Balkans. Novinarstvom se bavi od 1999. godine. Karijeru je počeo na beogradskoj televiziji Studio B. Radio je i na televiziji PINK, televiziji FOX i u Constantin Entertainmentu. Profesionalno se usavršavao na televiziji ABC u New Yorku i El Pasu u Texasu. Dobitnik je nagrade "Zlatni zapis" 2007. godine za unapređenje televizijskog izraza.

Srbi i Benfica

Čim sam se doselio u Lisabon bio sam pritisnut da se da odlučim za koji ću gradski klub da navijam. Ti si iz Srbije,...

Piše: Vladimir Bobetić

Ko su teroristi za američke medije?

U američkim medijima toliko zaokupljenim terorizmom naoružanu porodicu Bundy i njihove pristalice, koji su zauzeli...

Piše: Vladimir Bobetić

Porodica Bundy sa svojim naoružanim pristalicama zauzela je komad zemlje pod direktnom upravom federalne vlade SAD-a u državi Oregon. U američkim medijima toliko zaokupljenim terorizmom, tim povodom nema drame niti dramatičnih izveštaja sa terena. Drame nije bilo ni kada su se pripadnici još jedne naoružane grupe pojavili na ulicama Fergusona naoružani dugim cevima, tokom protesta zbog ubistva afroameričkog dečaka. Bili su to “Čuvari časti”.

Lična ljubav prema velikoj Rusiji

Među državama postoje interesi koji se nekada poklapaju, a nekada ne, ma koliko neke zemlje bile male, a neke velike.

Piše: Vladimir Bobetić

U toj predsednikovoj ličnoj 'ljubavi' prema Rusiji učenike u Srbiji trebalo bi redovno podsećati i na sve one ljude koji su Srbiji pomagali konkretno, onda kada joj je to bilo najpotrebnije. Mnogi od njih rizikujući i sopstveni život.

Stranice