Sportski magazin – 02.05.2016.

Uoči raspleta polufinala europskih nogometnih kupova gost u našem novom studiju je Mirsad Fazlagić. Legenda FK Sarajevo i prvi selektor Bosne i Hercegovine analizira fenomen španskih klubova u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Doznajemo i čime je trenutno preokupiran Fazlagićev savremenik Edson Arantes do Nascimento, za mnoge i dalje najbolja desetka svih vremena.   Počelo […]

Uoči raspleta polufinala europskih nogometnih kupova gost u našem novom studiju je Mirsad Fazlagić. Legenda FK Sarajevo i prvi selektor Bosne i Hercegovine analizira fenomen španskih klubova u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

Doznajemo i čime je trenutno preokupiran Fazlagićev savremenik Edson Arantes do Nascimento, za mnoge i dalje najbolja desetka svih vremena.

 

Počelo je odbrojavanje do Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. U Beogradu je održan simbolični karneval, olimpijci iz Srbije obilježili su 100 dana do Rija.

Prenosimo predviđanje najveće svjetske sportske baze podataka. Infostradasports državama iz regije predviđa 22 olimpijske medalje u Riju.

U Brazil kao veliki favoriti za zlato odlaze braća Valent i Martin Sinković, neporaženi na svjetskoj sceni posljednje dvije i pol godine. Posjetili smo hrvatski veslački dvojac na pariće na treningu u Zagrebu.

 

Donosimo atmosferu s prvog susreta Tysona Furyja i Vladimira Klička nakon što je Britanac iznenadio ukrajinskog šampiona.

Urednik i voditelj emisije je Tomislav Cvitković.