Sportski magazin

Sportski magazin – 03.04.2017.

Košarkaši Cedevite prvi su finalisti regionalne lige. Uoči četvrtog pokušaja zagrebačkog kluba da osvoji prvi ABA naslov razgovaramo s njegovim sportskim direktorom Matejem Mamićem. Druga košarkaška tema je NBA liga u Srbiji. Dušan Hadži Nikolić iz Novog Sada donosi reportažu o osnovnoškolcima koji se nadmeću u ligi koja se igra po uzoru na najjače svjetsko […]

Košarkaši Cedevite prvi su finalisti regionalne lige. Uoči četvrtog pokušaja zagrebačkog kluba da osvoji prvi ABA naslov razgovaramo s njegovim sportskim direktorom Matejem Mamićem.

Druga košarkaška tema je NBA liga u Srbiji. Dušan Hadži Nikolić iz Novog Sada donosi reportažu o osnovnoškolcima koji se nadmeću u ligi koja se igra po uzoru na najjače svjetsko takmičenje.

Haris Slato vodi nas na stadion Grbavica. Navijači i simpatizeri sarajevskog Željezničara skupili su novac i renovirali tribinu, a momčad je na terenu ostvarila pobjedu u Ligi za prvaka Bosne i Hercegovine.

Nekad su golmani slovili za najvjernije pojedince u klubu. Otkrivamo gdje, nakon 11 sezona na golu i još 17 godina na poziciji direktora Seville, odlazi Ramón Rodríguez Verdejo Monchi.

Analiziramo prvo tromjesečje sezone na ATP Touru. Izračunali smo može li Roger Federer do svjetskog broja jedan i kako stoje ostali velikani u toj utrci: Đoković, Murray i Nadal.

Urednik i voditelj emisije je Tomislav Cvitković.