Sportski magazin – 04.07.2016

EURO u Francuskoj stigao je do završnice. Četiri najbolje ekipe boriće se za kontinentalni tron. O herojima, ali i tragičarima, neispunjenim očekivanjima, islandskoj fudbalskoj bajci, u Sportskom magazinu razgovaramo sa legendom Crvene zvezde, bivšim selektorom Crne Gore i sadašnjim pomoćnikom selektora Srbije Zoranom Filipovićem. Mjesec dana ostalo je do početka Olimpijskih igara. Pratimo pripreme hrvatske […]

EURO u Francuskoj stigao je do završnice. Četiri najbolje ekipe boriće se za kontinentalni tron. O herojima, ali i tragičarima, neispunjenim očekivanjima, islandskoj fudbalskoj bajci, u Sportskom magazinu razgovaramo sa legendom Crvene zvezde, bivšim selektorom Crne Gore i sadašnjim pomoćnikom selektora Srbije Zoranom Filipovićem.

Mjesec dana ostalo je do početka Olimpijskih igara. Pratimo pripreme hrvatske reprezentativke u streljaštvu Snježane Pejčić. Iz Beograda dolazi i priča o tome da li pojedini sportisti iz Srbije razmišljaju da preskoče put u Rio zbog virusa zika. Za igre se pripremaju i alžirski bokseri, dok poste za vreme Ramazana.

Pogledajte i kako je teniski turnir u Wimbledonu, predvodnik spajanju modernog načina komunikacije i sporta.