Sportski magazin – 08.06.2015.

Rezimiramo drugi teniski Grand Slam sezone na kojem je iznenađujući trijumf u finalu ostvario Stanislas Wawrinka, a Novak Đoković i u trećem finalu u Parizu pretrpio poraz i tako ostao bez jedinog trofeja koji mu nedostaje u karijeri.   Ekipa Sportskog magazina u njemačkom Wetzlaru prisustvovala je oproštaju jednog od najboljih rukometaša svih vremena, Ivana […]

Rezimiramo drugi teniski Grand Slam sezone na kojem je iznenađujući trijumf u finalu ostvario Stanislas Wawrinka, a Novak Đoković i u trećem finalu u Parizu pretrpio poraz i tako ostao bez jedinog trofeja koji mu nedostaje u karijeri.

 

Ekipa Sportskog magazina u njemačkom Wetzlaru prisustvovala je oproštaju jednog od najboljih rukometaša svih vremena, Ivana Balića. Gost emisije je selektor bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Mehmed Baždarević, a tema je predstojeća utakmica sa Izraelom u Zenici.

 

Predstavit ćemo i „bosanskohercegovački Hoffenheim“, nogometni klub „Mladost“ iz malog mjesta, Doboja kod Kaknja, koji će naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH. Pogledajte i priču o popularizaciji kuglanja u Srbiji.