Sportski magazin – 11.07.2016.

Gost Sportskog Magazina je Damir Džumhur. Razgovaramo o netom završenom Wimbledonu, dojmovima, junacima i gubitnicima, te najavljujemo Davis Cup vikend pred nama. Doznajemo i planove Miloša Raonića, koji uživa u sezoni karijere. Portugalci su bili vrsni moreplovci, a sada su se dokazali i kao nogometaši – u osvajačkom smislu. S Emirom Delićem u Parizu tragamo […]

Gost Sportskog Magazina je Damir Džumhur. Razgovaramo o netom završenom Wimbledonu, dojmovima, junacima i gubitnicima, te najavljujemo Davis Cup vikend pred nama. Doznajemo i planove Miloša Raonića, koji uživa u sezoni karijere.

Portugalci su bili vrsni moreplovci, a sada su se dokazali i kao nogometaši – u osvajačkom smislu. S Emirom Delićem u Parizu tragamo za najboljim glagolom kojim opisati uspjeh domovine Cristiana Ronalda na Euru 2016.

Uz košarkaše Francuske prethodnog su vikenda plasman u Rio osigurale: Hrvatska, šokiravši Italiju pred domaćim joj navijačima u Torinu, te Srbija, koja je na turniru u Beogradu opravdala ulogu favorita. Priču iz zemlje košarke donosi Milan Bošković.

Kao grom iz vedra neba odjeknuo je prelazak Kevina Duranta iz Thundera među, u finalu lige ranjene, Ratnike iz kalifornijskog Oaklanda. Je li KD Gospodar prstenova za sljedeću sezonu?