Sportski magazin

Sportski magazin – 13.11.2017.

Hrvatska nogometna reprezentacija peti put plasirala se na Svjetsko prvenstvo. Za Sportski magazin Al Jazeere uspjeh nakon druge utakmice baraža komentarisao je hrvatski nogometni Stručnjak Velimir Zajec.  Ovo izdanje emisije pamtit ćemo i po oproštaju Vedada Ibiševića, čovjeka koji je svojim golom Nogometnu reprezentaciju BiH prvi put odveo na Svjetsko nogometno prvenstvo.  Predstavljamo juniorskog prvaka svijeta u […]

Hrvatska nogometna reprezentacija peti put plasirala se na Svjetsko prvenstvo. Za Sportski magazin Al Jazeere uspjeh nakon druge utakmice baraža komentarisao je hrvatski nogometni Stručnjak Velimir Zajec. 

Ovo izdanje emisije pamtit ćemo i po oproštaju Vedada Ibiševića, čovjeka koji je svojim golom Nogometnu reprezentaciju BiH prvi put odveo na Svjetsko nogometno prvenstvo. 

Predstavljamo juniorskog prvaka svijeta u bilijaru. Sarajevski tinejdžer Sanjin Pehlivanović pokorio je svijet.

Enrico Marotti jedini je hrvatski profesionalni jedriličar na dasci u čemu je izuzetno uspješan. Nosi titulu evropskog prvaka i svjetskog viceprvaka. Sin Đorđa Balaševića bavio se hrvanjem, a sada se zalaže za razvoj MMA u Srbiji.