Sportski magazin

Sportski magazin – 16.01.2017.

Brojni košarkaški stručnjaci kažu da izvornu košarku možete upoznati i doživjeti ponajprije u američkim srednjim školama. Zna to i Kenan Čoloman koji je proteklu godinu proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je odigrao pedesetak utakmica za Grace Baptist Academy iz Ocean Springsa u Mississippiju. Nepune dvije godine bile su potrebne ljudima u novoosnovanom KK Dynamic […]

Brojni košarkaški stručnjaci kažu da izvornu košarku možete upoznati i doživjeti ponajprije u američkim srednjim školama. Zna to i Kenan Čoloman koji je proteklu godinu proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je odigrao pedesetak utakmica za Grace Baptist Academy iz Ocean Springsa u Mississippiju.

Nepune dvije godine bile su potrebne ljudima u novoosnovanom KK Dynamic BG da naprave stabilan klub koji se sada bori za prvo mjesto u Košarkaškoj ligi Srbije koje vodi u ABA ligu. Igra se zasniva na mladim igračima o kojima brine Miroslav “Muta” Nikolić, legendarni stručnjak koji je i pomoćnik Aleksandra Đorđevića na klupi reprezentacije Srbije.