Sportski magazin – 16.11.2015.

U novom izdanju Sportskog magazina Al Jazeere naša ekipa izvještava sa utakmice kojom je bosanskohercegovački nogometni prvak, Sarajevo, počeo obilježavanje velikog jubileja – 70. godišnjice od osnivanja kluba. Na Koševu je tim povodom gostovao turski velikan Galatasaray.   U tematskom dijelu emisije bavili smo se dogovorom najvećih i najbogatijih evropskih košarkaških klubova o novom ustrojstvu […]

U novom izdanju Sportskog magazina Al Jazeere naša ekipa izvještava sa utakmice kojom je bosanskohercegovački nogometni prvak, Sarajevo, počeo obilježavanje velikog jubileja – 70. godišnjice od osnivanja kluba. Na Koševu je tim povodom gostovao turski velikan Galatasaray.

 

U tematskom dijelu emisije bavili smo se dogovorom najvećih i najbogatijih evropskih košarkaških klubova o novom ustrojstvu Eurolige sa 16 učesnika i pozicijom klubova iz naše regije u novonastaloj situaciji. Gost emisije je Krešimir Novosel, direktor ABA lige.

 

Pratili smo i veliki povratak košarkašice Nataše Kovačević na teren. Donosimo i sve detalje vezane za dopinški skandal čiji su protagonisti ruski atletičari. Urednik i voditelj Sportskog magazina je Ibrahim Muratović.