Sportski magazin

Sportski magazin – 18.06.2018.

U Sportskom magazinu ovaj put u fokusu su dešavanja u Rusiji. Prognoze o broju posjetilaca Moskve tokom Mundijala su premašene. Ibrahim Muratović istražio je šta je to najinteresantnije ljubiteljima nogometa i navijačima koji dolaze u glavni grad domaćina Mundijala.  Analizu utakmice protiv Kostarike i stanje u ostatku grupe E komentarisao je bivši reprezentativac Jugoslavije Dejan […]

U Sportskom magazinu ovaj put u fokusu su dešavanja u Rusiji. Prognoze o broju posjetilaca Moskve tokom Mundijala su premašene. Ibrahim Muratović istražio je šta je to najinteresantnije ljubiteljima nogometa i navijačima koji dolaze u glavni grad domaćina Mundijala. 

Analizu utakmice protiv Kostarike i stanje u ostatku grupe E komentarisao je bivši reprezentativac Jugoslavije Dejan Petković Rambo.

Pogledajte i kako Beograđani prate dešavanja u Rusiji. Dušan Hadži Nikolić s navijačima je svjedočio trijumfu Srbije protiv Kostarike.

Dojučerašnji golman Hajduka Karlo Letica je u prošloj sezoni Hrvatske nogometne lige bio prava senzacija, a sve je krunisao velikim transferom. Ovog vikenda Letica je postao novi član belgijskog prvaka Briža.

Hrvatska posljednjih desetak godina bilježi zapažene rezultate u jednom od bazičnih sportova – gimnastici.

Među glavnim centrima je Osijek, koji će uskoro dobiti modernu dvoranu za trening. Priča Tomislava Cvitkovića.