Sportski magazin – 20.04.2015.

Tema sportskog magazina je košarka. Poznat je prvi finalista regionalne košarkaške ABA lige. Crvena zvezda je bila bolja od Partizana u seriji na tri pobjede. Košarkaški stručnjak Darko Ruso, bivši trener Partizana i Budućnosti, komentira završnicu ABA lige, analizira utakmice Crvene zvezde i Partizana. Prognozira ko će biti protivnik Crvene zvezde u finalu, Budućnost ili […]

Tema sportskog magazina je košarka.

Poznat je prvi finalista regionalne košarkaške ABA lige. Crvena zvezda je bila bolja od Partizana u seriji na tri pobjede.

Košarkaški stručnjak Darko Ruso, bivši trener Partizana i Budućnosti, komentira završnicu ABA lige, analizira utakmice Crvene zvezde i Partizana. Prognozira ko će biti protivnik Crvene zvezde u finalu, Budućnost ili Cedevita koji u srijedu u Podgorici igraju odlučujuću petu utakmicu.

Počeo je NBA Playoff. Donosimo pregled učinka košarkaša iz naše regije u regularnom dijelu sezone, čije ekipe igraju u doigravanju.

Reporter Al Jazeere Boris Gagić, donosi priču iz Zadra. Ovaj grad postaje centar evropske veteranske košarke. Sudionici svjetske lige u Zadru redom su bivši sportisti. S njima smo razgovarali o aktuelnim temama regionalne i evropske košarke.

Urednik i voditelj sportskog magazina je Emir Delić