Sportski magazin – 24.10.2016.

U novom, 228. izdanju Sportskom magazina, donosimo: Najprijatnije nogometno iznenađenje ove sezone u Bosni i Hercegovini, ali i regionu je Krupa na Vrbasu je debitant u Premijer ligi. Ovaj tim je nadmašio velikane bosansko-hercegovačkog nogometa i trenutno zauzimaju  drugo mjesto na tabeli. Koja je tajna njihovog uspjeha provjerio je Haris Slato. I dok je još […]

U novom, 228. izdanju Sportskom magazina, donosimo:

Najprijatnije nogometno iznenađenje ove sezone u Bosni i Hercegovini, ali i regionu je Krupa na Vrbasu je debitant u Premijer ligi. Ovaj tim je nadmašio velikane bosansko-hercegovačkog nogometa i trenutno zauzimaju  drugo mjesto na tabeli. Koja je tajna njihovog uspjeha provjerio je Haris Slato.

I dok je još uvijek neizvjesno hoće li Novak Đoković ili Andy Murray ovu godinu završiti kao svjetski broj jedan, kod teniserki sve je jasno. U novu 2017. godinu 28-godišnja Njemica Angelique Kerber ući će kao najbolja na svijetu, bez obzira na ishod završnog turnira sezone koja se ovih dana igra u Singapuru. 

Najjače košarkaško takmičenje na svijetu, američko-kanadaska NBA liga, počinje 25. oktobra. Šampion Cleveland Cavaliers 71. sezonu  otvara protiv New York Knicksa, a već na startu ćemo gledati veliki derbi između San Antonia i Golden Statea. Gost sportskog magazina je urednik tportala iz Zagreba, Vladimir Radičević.