Sportski magazin – 25.07.2016.

Tour de France je završen. Chris Froome ulazi u historiju biciklizma. Za Sportski magazin o uspjehu Britanca govori nekadašnji učesnik Toura, danas direktor Trke oko Hrvatske Vladimir Miholjević. Poslije dovođenja Pjanića i Pjace, Juventus nastavlja sa ofanzivom na regiju. Italijanski velikan otvara kampove i nogometne akademije u regionu.  Jedan od najboljih svjetskih vaterpolista Andrija Prlainović otkriva […]

Tour de France je završen. Chris Froome ulazi u historiju biciklizma. Za Sportski magazin o uspjehu Britanca govori nekadašnji učesnik Toura, danas direktor Trke oko Hrvatske Vladimir Miholjević.

Poslije dovođenja Pjanića i Pjace, Juventus nastavlja sa ofanzivom na regiju. Italijanski velikan otvara kampove i nogometne akademije u regionu. 

Jedan od najboljih svjetskih vaterpolista Andrija Prlainović otkriva šta je potrebno reprezentaciji Srbije kako bi osvojila zlato u Riju.

Svi Nadalovi trofeji na jednom mjestu. Ali to nije sve što vas čeka ako vas put navede u Manakor. Kako izgleda muzej koji je otvorio španski teniser u rodnom gradu.

Magazin odbrojava sitno do početka igara u Riju. Predstavljamo neke od kandidata za medalje, ali i one za koje do sada nikada niste čuli. Njihova riječ poslije takmičenja u Brazilu mogla bi imati posebnu težinu.

Urednik i voditelj emisije: Milan Bošković