Sportski magazin - 27.02.2017.

Nogomet se nakon skoro tromjesečne pauze vratio na stadione bosanskohercegovačkih premijerligaša. Ekipa Sportskog magazina bila je u Zenici i svjedočila prazničnoj atmosferi i euforiji domaćih navijača na utakmici Čelik - Zrinjski.

Dvadeset pilota u sljedećih tridesetak dana testirat će nove bolide kako bi se u dvadeset utrka nove sezone Svjetskog prvenstva Formule 1 kandidovali za naslov prvaka. Uoči testiranja u Barceloni predstavljamo novitete u najbržem sportu na svijetu.

Sljedećeg vikenda Beograd će ugostiti 34. evropsko dvoransko prvenstvo u atletici. Naša je ekipa u Areni ispratila Prvenstvo Balkana, koje je organizatorima bilo i generalna proba za nadolazeće trodnevno takmičenje u 13 muških i isto toliko ženskih disciplina.

Na Olimpijskim igrama 2020. godine debitovat će karate. Dobra je to vijest za države iz regije koje njeguju taj sport i postižu zapažene međunarodne rezultate. Tim povodom razgovarali smo sa seniorskim i juniorskim viceprvacima Evrope: Merisom Muhovićem i Aldinom Mićivodom.

Vodimo vas i u Miami na pripreme bejzbolske ekipe Marlinsa.

Urednik i voditelj emisije je Tomislav Cvitković.

Podijeli
Oglasi