Al Jazeera Balkans i na Viber Public Chatu

Al Jazeera Balkans predstavlja i set originalnih Viber stickera (Al Jazeera)

Al Jazeera Balkans u saradnji s Viberom lansira  javni kanal na www.viber.com/aljazeerabalkans, kao i set jedinstvenih stickera.

Naš novi kanal komunikacije omogućava praćenje najnovijih vijesti i sadržaja sa svih platformi Al Jazeere Balkans.

Viber danas ima više od 800 miliona jedinstvenih korisnika u svijetu, i broj ljudi koji svakodnevno koriste prednosti praćenja vijesti i sadržaja preko ove mreže raste iz dana u dan.

Zahvaljujući jednostavnom korištenju i velikoj popularnosti, Viber Public chat nudi neposrednu komunikaciju, svježe informacije kao i upotrebu Viber stickera.

Potencijal chat aplikacija globalno je ogroman, a Viber se u našoj regiji ustalio kao vodeća chat platforma, kako na mobilnim, tako i na desktop uređajima.

Pozivanje prijatelja

Viber Public Chat je kanal masovne komunikacije i obuhvata uobičajeni Viber sadržaj, uključujući tekst, fotografije, zvuk, naljepnice i linkove. Korisnici/pratioci mogu pozvati svoje prijatelje u Public Chat.

Idući u korak sa globalnim trendovima, Al Jazeera Balkans vam predstavlja svoj Public Chat, kao i set originalnih Viber stickera, koje besplatno možete preuzeti ovdje.

Kako pratiti Al Jazeeru Balkans na Viberu? Vrlo jednostavno: Otvorite Viber aplikaciju, odaberite javne razgovore (Public Chat), pronađete Al Jazeera Balkans, kliknite ‘prati’ ili skenirajte QR kod:

Izvor: Al Jazeera