Anonymousi prijete Donaldu Trumpu

Haker, Hakeri
Hakerska skupina poručila je Trumpu da će zažaliti iduće četiri godine (Getty Images)

Hakerska grupa Anonymous objavila je prijeteće upozorenje novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu poručivši mu da će zažaliti iduće četiri godine.

Ova je grupa na Twitteru objavila poziv svojim sljedbenicima moleći ih da otkriju bilo kakav eventualno kompromitirajući materijal o Trumpu, prenosi Tanjug od NBC Newsa.

“Ovo više nisu osamdesete, informacije ne nestaju, sve je tu. Zažalit ćeš iduće četiri godine”, napisali su Anonymousi na Twitteru.

Trump, koji je inače poznat po tome što se često oglašava na ovoj društvenoj mreži, nije komentirao ove prijetnje, navodi Indeks.hr.

Trump: ‘Ne volim tvitati’

U međuvremenu, Donald Trump, čiji politički stavovi na Twitteru drže svijet u napetosti, tvrdi da se zapravo ne voli koristiti tom društvenom mrežom.

“Ne volim tvitati”, rekao je Trump u emisiji “Fox and Friends” na Fox Newsu, koja će se emitirati u srijedu, prenosi Hina.

“Imam drugog posla. No, medijski me se i u tisku prati vrlo nepošteno. To je bio jedini način da reagiram”, kaže on.

Nakon pobjede na predsjedničkim izborima u studenom Trump se koristio Twitterom kako bi objavio buduću republikansku administraciju, ocijenio vanjsku politiku svoje zemlje, ali i uzvratio svakome tko mu nije bio po volji.

Upitan hoće li se nastaviti koristiti mrežom kad bude predsjednik, odgovorio je: “Da”.

Izvor: Agencije