Biden: Prebio bih Trumpa; Trump: Ludi Joe B. bi pao plačući

Ludi Joe Biden pokušava da se ponaša kao opasan tip, naveo Trump (Reuters)

Bivši potpredsjednik SAD Joe Biden izjavio je da bi “prebio” američkog predsjednika Donalda Trumpa da su u srednjoj školi, zbog njegovih komentara o ženama, a Trump je odgovorio da bi Biden “pao plačući”.

“Pitali su me da li bih se raspravljao sa tim gospodinom, a ja sam rekao da ne bih. Rekao sam – da smo u srednjoj školi, odveo bih ga iza sale za fizičko i prebio ga”, rekao je Biden govoreći o Trumpovom komentaru iz 2016, kada je rekao da može da “zgrabi ženu bilo gdje” i da se “njoj to sviđa”, nakon čega se izvinio zbog te izjave.

Kako prenosi CNN, Biden je za taj komentar dobio veliki aplauz studenata Univerziteta u Mijamiju, koji podržavaju demokrate i koji su snimak njegovog obraćanja objavili na Facebooku.

Odgovor Trump podijelio putem Twittera

“Bio sam u mnogim svlačionicama cijelog života, vraški sam dobar atleta. Svaki tip koji je tako govorio, obično je bio najdeblji, najružniji ku*vin sin u prostoriji”, rekao je Biden.

On je naveo da ga novinari stalno pitaju zar ne želi da se Trampu verbalno suprotstavi, a da on uvijek odgovara da bi ga odveo iza sale za fizičko, jer je to baš ono što želi.

Odgovor na komentare bivšeg potpredsjednika Trump je podijelio putem Twittera.

“Ludi Joe Biden pokušava da se ponaša kao opasan tip. Zapravo, on je slab i mentalno i fizički, a ipak mi prijeti, po drugi put, fizičkim napadom. On mene ne zna, ali bi pao brzo i jako, plačući sve vrijeme. Ne prijeti ljudima Joe!”, napisao je Trump.

Izvor: Agencije