Uoči US Opena Serena Williams zapjevala karaoke

Krajem kolovoza New York je tradicionalno mamac za svjetsku tenisku kremu. Uskoro će US Open, a u tjednu uoči turnira mogu se vidjeti zvijezde na raznim “eventima”.

Tako je na jednom od njih Serena Williams izvela skladbu “Under the Sea” iz animiranog filma Mala sirena. Za ovu prigodu kazat ćemo Sirena Williams. Karaoke na Times Squareu nisu, doduše, s prijateljima – ovo je za medije i sponzore. No, Serena uživa.

“Ovo me opušta, to je i cilj Delta Open Mica. Drugu godinu surađujemo, pa smo odlučili proslaviti početak US Opena zabavom, opuštanjem, uživanjem”, kaže šesterostruka osvajačica US Opena.

Najtrofejnija aktivna tenisačica svijeta nema što novoga reći o prvom kalendarskom Grand Slamu u ovom stoljeću. Naime, Njemica Steffi Graf 1988. godine je posljednja osvojila sva četiri velika turnira u istoj godini.

Mariji Šarapovoj, koja je samo dvaput u 20 mečeva svladala Serenu, čini se da mlađa sestra Williams ima velike izglede za trijumf, rekord i povijest.

Šarapova marketinški najisplativija

“Da, vidite, iza nje je nevjerojatno dobra sezona. Njena konzistentnost sve govori, stvorila je poseban odnos s ovim turnirom – još od prvijenca 1999. godine. Nama ostalima posao je ipak dati sve od sebe da je zaustavimo u tim rekordima, pobjedama i titulama”, kaže treća nositeljica turnira.

U nečemu je Šarapova još ispred Williams. Magazin Forbes proglasio je 28-godišnju Ruskinju “marketinški najisplativijom sportašicom svijeta”, procijenivši je na 30 milijuna dolara godišnje. A teniski broj jedan Šarapova je posljednji put bila prije davnih osam godina.

I dalje je ljubitelj sponzora. U Hudson River parku predstavila je igru “You vs. Sharapova”. Nada se da će, nakon ozljede desne noge, i njezina igra u Flushing Meadowsu biti – pjesma.

Izvor: Al Jazeera i agencije