Video: Napadač u Poljskoj izbo osmero ljudi u tržnom centru

Policija je zbog sumnje da su počinili ubistvo privela dva Alžirca (AP)

[Izvor: Podkarpacie112.pl]

Jedna je žena preminula, a sedmero posjetitelja vrlo frekventnog tržnog centra na jugoistoku Poljske zadobilo teže ozljede kad ih je jedan građanin napao i izbo nožem, potvrdila je poljska policija.

“Napad se dogodio popodne u jednom od najvećih tržnih centara u Stalowoj Woli. Napadač (27) uhićen je i nalazi se u zatvoru. Napao je osmero ljudi”, kazali su iz policije u izjavi poljskoj televiziji Polsat.

Muškarac, koga su lokalni mediji identificirali kao Konrada K. i koji je po nacionalnosti Poljak, navodno je u tržnom centru Vivo iznenada izvadio nož i počeo bosti ljude po leđima. Uspio je ozlijediti osmero ljudi dok ga nisu uspjeli svladati drugi posjetitelji centra i osiguranje.

[Izvor: Podkarpacie112.pl]

Očevici su poljskoj državnoj televiziji rekli da se sve odigralo jako brzo i da se mladi muškarac ponašao potpuno sumanuto, ne gledajući gdje i koga bode nožem, pa je napadao svakoga tko mu se našao na putu.

“Riječ je o 27-godišnjem žitelju Stalowe Wole, za koga je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola. Nije odranije poznat policiji. Bio je trijezan u trenutku napada, ali mu je uzeta krv da se provjeri je li bio pod utjecajem droga”, potvrdila je regionalna policija.

[Izvor: Podkarpacie112.pl]

Policijska dužnosnica Anna Klee potvrdila je za agenciju PAP da je, nakon zadobivenih ozljeda, 50-godišnja žena preminula u bolnici.

Zasad se ne zna što je navelo mladog muškarca da izbode osmero ljudi.

Izvor: Agencije